chr concertagenda
Christelijk New Gemengd Document. Koor Immanuel" Christelijk Gemengd Koor Immanuël."
Voor het jaar 2018 zijn er weer vele mooie concerten in het vooruitzicht. Voor een overzicht verwijzen wij u naar de Concertagenda op onze website. We hopen dat we u enthousiast hebben gemaakt zodat u ook bij ons komt zingen.
LEV Aanbidding Concerten Liederen Bladmuziek.
Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen. De band probeert altijd aan te sluiten bij de identiteit van de gemeente/ plek waar zij speelt.
Hardenbergs Christelijk Mannenkoor Welkom.
Het HCM treedt graag op en heeft daarmee velen een plezierige avond bezorgd in binnen en buitenland. Het HCM organiseert concerten, verleent graag zijn medewerking aan kerkdiensten, evenementen en is regelmatig op televisie te zien en horen. Bent u nieuwsgierig geworden?
Martin Zonnenberg Agenda.
slotavond Zingen in de Zomer'Soli' Deo Gloria. Sliedrechts mannenkoor ICHTHUS. 1 september 2017. concert op 3 orgels en piano. 7 september 2017. Nederland Zingt Reis. Ds.Arie van der Veer. Marjolein de Wit, fluit. Arend Jansen, gitaar. Jaap Kramer, zang / leiding samenzang.
Home CSMZ.
Wij vinden het een voorrecht om samen schouder" aan schouder" te mogen zingen. Wij komen naast het zingen ook graag op andere ontspannende wijze bijeen. Bent u op zoek naar een koor wat een door u georganiseerde avond muzikaal komt opluisteren?
Agenda Chr. Mannenkoor Prins Alexander.
Verdere medewerking door het Hollands Christelijk Mannenkoor, Margaret Roest, sopraan, Jan Jaap Nuiver, vleugel en Arjan Breukhoven aan het orgel. Medewerking aan de middagdienst in de Open Hofkerk in Rotterdam Pendrecht. Martin Zonnenberg orgel; Kees Alers Fluit; Geert van de Vijver Zandkunstenaar; Arjan Breukhoven algehele leiding.
Refomuziek de website voor christelijke muziek.
Het adres van de Nieuwe kerk in Middelburg is Groenmarkt 1. Aan dit concerten werken mee Jong Dameskoor Shira, Jongerenkoor Loïs en Het Zeeuws symfonie orkest onder leiding van Peter Wildeman. Joost van Belzen bespeelt dan het orgel. Verder werkt mee het Chr.
Concertagenda Reformatorische Omroep.
Registreer gratis en plaats uw concerten in de concertagenda. Hebt u wel een account maar bent u geen donateur? Log dan hier in. Problemen met inloggen? Mail naar info@reformatorischeomroep.nl. Sinds kort kunt u op reformatorischeomroep.nl inloggen met een e-mailadres en wachtwoord.
Christelijke Concertagenda, muziekagenda, concerten.
1013 x bekeken Ogel-pianoconcert Lidia Ksiazkiewicz Anton Doornhein in Hervormde kerk, Orgelcommissie Venhuizen, Venhuizen. 947 x bekeken Joachim Eijlander speelt twee cellosuites van Bach, Concertstichting Hillegersberg, Rotterdam. 209 x bekeken 39e Traditioneel Nieuwjaarsconcert PETER EILANDER, Laurenskerk Rotterdam, Peter Eilander, Rotterdam. De complete concertagenda.

Contacteer ons