concertagenda arnhem
agenda voor concerten.
Jeroen Riemsdijk, Tamara Rumiantsev, Sandra Jeroen van Veen on four Fazioli's.' September 1st, 10pm, Arnhem, Musis Sacrum, Canto Ostinato on two pianos, Sandra Jeroen van Veen. Dec 18th, 8pm, Groningen, Nieuwekerk, CANTO OSTINATO, ligconcert SOLD OUT in 10 minutes. 23rd 4-6 pm, Leiden, Stadsgehoorzaal, CANTO OSTINATO ligconcert!
GelreDome Agenda.
Stichting Jazz in Arnhem, hèt podium voor jazzmuziek in Arnhem.
in Theater Het Hof. Hèt jazzpodium van Arnhem. Stichting Jazz in Arnhem biedt al meer dan 20 jaar een podium voor jazz en geïmproviseerde muziek in de stad Arnhem. We organiseren maandelijks een jazzconcert in Theater Het Hof. 25 september 2018.
Klassieke concertagenda: overzicht van klassieke concerten Luister.
De cds zijn vanaf 14 december te koop bij de Vriendenbalie van het orkest tijdens concerten, via de site van platenlabel Fuga Libera https//outhere-music.com/nl/labels/fugalibera: en bij boeken en cd-zaken. De cd is ook te downloaden via Spotify, Apple Music en Deezer.
Agenda Rowwen Hèze.
Dat betekent ook dat we vandaag de winnaars van de eerste kaarten bekend maken! De winnaar van 2 vrijdag-kaarten is: Garrit Hendriks De winnaar van 2 zaterdag-kaarten is: Sjoerd Colbers En de winnaar van 2 passe-partout-kaarten is: Lisanne Loof Gefeliciteerd!
Uitagenda Nijmegen Officiële website voor inwoner en toerist.
Op 26 en 27 januari 2019 vindt het Nationaal Theaterweekend ook in Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw. 1 februari 2019 en 2 februari 2019. In het weekend van 1 en 2 februari presenteert Meneer Otis een geheel nieuwe Baby Otis, weg van het lokale.
Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik.
Schudden voor Gebruik doet mee aan locatietheater Arnhem, de opera Theater De Plaats bestaat dit jaar 20 jaar en dat viert ze met een ode aan Arnhem en haar Arnhemmers. Muziektheatervoorstelling Arnhem, de Opera bestaat uit vijf delen die elk plaatsvinden op andere locaties verspreid door de Arnhemse binnenstad.
Tickets voor Concerten, Festivals, Poppodia Koop je kaarten op Ticketmaster.nl. Taal.: Search. Wis. Zoeken.
Sport ABN AMRO World Tennis Tournament. Muziek Stray Cats. Familie Kidshelden Circus. Muziek Childish Gambino. De Amerikaanse Donald Glover doet maar twee shows in Europa en Parijs is daar één van! Bijna 25 jaar LAN parties worden gevierd in Rotterdam!
Concerten Nederlands Kamerkoor.
In zijn Weihnachtsoratorium verwerkte Johann Sebastian Bach allerlei geslaagde delen uit eerdere gelegenheidswerken voor koninklijke kroningen en verjaardagen. Door eerder geschreven koren en arias een plaats te geven in het liturgisch repertoire bewaarde hij zijn mooiste vondsten voor het nageslacht.

Contacteer ons