ahoy concertagenda
VVAL Amstel.
Heeeeel misschien ben ik iets te enthousiast volgens sommigen, maar man wat een onwijs vette productie is VVAL. Ben echt onder de indruk! Of ik het naar mijn zin heb hier in Ahoy? Man, man, man. Vrienden van Amstel is FANTASTISCH!
44e ABN AMRO World Tennis Tournament Kaartverkoop.
Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Shops Bites en Sports Plaza en bij het 9e World Wheelchair Tennis Tournament. Tickets voor 2017 zijn verkrijgbaar aan de Kassa van Ahoy, via internet en de andere bekende verkooppunten.
Pink Project Wikipedia.
In 2001 ging het project verder met enkele leden van de oude bezetting, maar veel nieuwe bandleden. In 2004 werd besloten niet meer alleen meer jaarlijkse projecten te doen, maar een continue concertagenda op te zetten. Met behulp van een professionele boeker werden sindsdien 20 tot 35 optredens per jaar in het Nederlandse theatercircuit gedaan. Onder meer door series optredens in het Omniversum in Den Haag, That's' Live op BNN, Luxor en Ahoy in Rotterdam kreeg de groep steeds meer bekendheid in Nederland.
Dwight Dissels Productions.
Amsterdam, NL Panama Amsterdam. 19 Dec 2015. Rotterdam, NL AHOY Sportpaleis. 18 Dec 2015. Carols op het plein! Rotterdam, Zuid Holland NL Grote Kerkplein bij de Laurenskerk. Grote Kerkplein bij de Laurenskerk. 12 Dec 2015. Glint Gospel Music Awards 2015.
Concertagenda Rotterdam 2018 Concerten Festivals en Optredens.
Genre: The Beatles The White Album tribute concert. Locatie: Ahoy Rotterdam. Adres: Ahoyweg 10. Entree: vanaf 3400., Concertagenda Rotterdam 2019. Wil je weten wat voor concerten, festivals en optredens en in 2019 in Rotterdam te verwachten zijn? Alle informatie is te vinden op de pagina concertagenda Rotterdam 2019.
Agenda Jannes. Bekijk wanneer Jannes bij jou in de buurt is en kom langs.
26 aug 0600: Goffert Nijmegen. Ontvang het laatste nieuws, weetjes, feitjes en aanbiedingen in je mailbox! Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.
Concerten Koninklijke Beuk.
Andre Hazes live in Ahoy. Ahoy Rotterdam 26 en 27 oktober 2018. AFAS Live Amsterdam 9 november 2018. Meld een nieuw concert. Onze concertagenda wordt samengesteld door uw wensen! Met Beuk naar een concert. Met Koninklijke Beuk naar concerten van topartiesten.
Agenda Rotterdam Tourist Information.
Geef een VVV Cadeaukaart Download de Rotterdam Tourist app Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card Nieuwsbrief. Geef een geldig e-mailadres op en probeer het nog een keer. Meld je aan voor de leukste uitgaanstips, beste tentoonstellingen en nieuwste hotspots.
The Clarks.
Na hun spectaculaire show in een uitverkocht Ahoy, met als eregast en fan van het eerste uur onze kroonprins, werden The Clarks de huisband van Veronica en vaste gast in Nederland Muziekland. Met als gevolg landelijke bekendheid en wekelijks op radio, televisie en in de bladen.

Contacteer ons