concertagenda gent
Sioen.
Incheon, South Korea. Happy to be part of this festival Little België 2018 at the Universiteit Gent Ghent University Global Campus in Songdo, Incheon, South Korea. My hometowns university in my 2nd home. Peace To The World, Gone West Grote Markt, Ieper.
tickets info Miry Concertzaal.
Het reductietarief geldt voor iedereen jonger dan 26, werkzoekenden, leerkrachten op vertoon van de lerarenkaart en personeel en alumni van de HoGent. Alle concerten zijn gratis voor studenten en docenten van de School of Arts Gent. Groepen vanaf 15 personen genieten een korting van 25% cumuleerbaar met het reductietarief.
Calendar NEST Gent.
Wouter Deprez.
De Avond van de Luistervink C-Mine Cultuurcentrum I Genk c-minecultuurcentrum.be. Avond van de Luistervink Schouwburg Minard I Gent vooruit.ticketmatic.com. De Avond van de Luistervink Schouwburg Minard I Gent vooruit.ticketmatic.com. De Avond van de Luistervink Foyer CC Berchem I Berchem ccberchem.be.
Collegium Vocale Gent o.l.v. Philippe Herreweghe TivoliVredenburg.
Hoewel de componist nooit meer de oude zou worden, klinkt in deze geestelijke madrigalen nog altijd het oude vuur: de muziek is expressief en levendig en Lassus belicht elk woord. Precies die uitvoeringspraktijk droeg bij aan de roem van Collegium Vocale Gent en Philippe Herreweghe.
Home NSOI Lustrum 2018.
Parallel aan het hoofdprogramma wordt exclusief voor de medewerkers van uw team een speciale cursus gegeven onder de titel Implantologie: Van nu naar de toekomst. Ook in sociaal en cultureel opzicht zult u het zeker naar uw zin hebben in de prachtige Belgische bloemenstad Gent.
Björk geeft concert op Gentse Sint-Pietersplein De Standaard.
De organisatie achter Gent Jazz Festival brengt op 11 juli de IJslandse artiest Björk naar België. Björk zal optreden op het Sint-Pietersplein in Gent, waar sterren als Prince, Leonard Cohen, Ennio Morricone en Massive Attack de voorbije jaren hebben opgetreden.
Concertagenda.
In de media. In 2016 staan er weer heel wat concerten op het programma van het Gents Madrigaalkoor. Houd deze pagina in de gaten voor regelmatige updates! Ein deutsches Requiem. Ein deutsches Requiem, De Pinte zaterdag, 09 april 2016 2030.:
Handelsbeurs Gent Wikipedia.
De Handelsbeurs is een concertzaal in de Vlaamse stad Gent, gevestigd in het monumentale Handelsbeursgebouw op de Kouter. De Corps de Garde, het oudste deel van het Handelsbeursgebouw, is een ontwerp van David t Kindt en werd in 1738-1739 gebouwd.

Contacteer ons