concertagenda guus meeuwis
Operaster Amira 13 verhuist naar Zuid-Afrika Omroep Gelderland.
Dat kan daar ook op school en hoef je niet meer van school naar de sportclub en daarna naar zangles te rijden. Amira verblufte met haar operastem de jury van de tv-show Holland's' Got Talent, die ze in 2013 ook won.
Agenda uit in Eindhoven 2019.
Alles over Eindhoven. Tip de redactie! Wat is er dit weekend te doen in Eindhoven? Fijne Feestdagen Festival. Guus Meeuwis concert. Dutch Design Week. Carnaval in Lampegat. Koningsdag en nacht. Oud en nieuw op stap. Koopzondagen in Eindhoven. Vershal Het Veem.
Programma Vliegende Vrienden.
kent nu al een ongekende line-up want er zijn optredens van Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, ChefSpecial, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Maan, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Jacqueline Govaert, Rowwen Heze, Nick Simon, DI-RECT, Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Lil Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen Sander, Lucas Steve en Fedde Le Grand.
Concertagenda Jubileumconcert in Ziggo Dome Jostiband.
Nieuwe artiest is bekend. Naast Guus Meeuwis hebben wij een nieuwe bekende zangeres weten te strikken voor dit fantastische jubileumconcert: Maan, de winnares van The Voice Of Holland 2016. De rest van de line-up is nog een verrassing, maar deze bestaat uit een grote variatie aan bekende muzikale artiesten. We gaan de wereld laten zien waartoe we in staat zijn. Met muziek, filmpjes, een lichtshow en bijzondere gastoptredens. De weg naar de Ziggo Dome. Onze grootste uitdaging ooit. Dat is onze droom! Doe je mee? Voor zon groot evenement is óók geld nodig. Daarom hebben we een crowdfundingsite opgericht. Kijk op www.jostiband.nl/50 en lees alles over de crowdfundingactie. Als je niet beschikt over internetbankieren, kun je jouw donatie ook overmaken op rekeningnummer: NL83INGB0000282930 t.a.v. Stichting Ipse de Bruggen, onder vermelding van Jostiband. Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans dat wij de droom samen waarmaken. Zodat we iedereen in Nederland kunnen laten zien wat muziek kan doen. Organisatie: Jostiband Orkest. E-mailadres organisatie: 50jaar@jostiband.nl. Telefoonnummer organisatie: 31 88 967 2381. Terug naar het overzicht. Wanneer speelt het orkest bij jou in de buurt? Houd de concertagenda in de gaten!
Guus Meeuwis 2018 kaarten Guus Meeuwis tickets 4Alltickets.
De enige manier om live te kunnen genieten van zijn prachtige nieuwe songs is door zorgen dat u erbij bent. Wachten tot het laatste moment is een risico, koop uw Guus Meeuwis tickets voor het concert van uw keuze nu alvast! Guus Meeuwis Concertagenda.
blues muziek Blues Magazine voor je dagelijkse portie blues!
Deze site maakt gebruik van cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. U kunt er ook voor kiezen om via uw browser het plaatsen van cookies te blokkeren.
Guus Meeuwis.
Eindhoven Tijdens een persconferentie vanuit het Philips Stadion kondigde Guus Meeuwis vandaag een uniek, nieuw evenement aan. Onder de noemer Groots Junior geeft Guus op woensdagmiddag 12 juni 2019 een Groots met een zachte G-concert speciaal voor kinderen in het Philips Stadion in Eindhoven.
Agenda Guus Meeuwis.
Groots met een zachte G zaterdag. Philips Stadion Eindhoven. 16 juni 2019. Groots met een zachte G zondag. Philips Stadion Eindhoven. 27 juni 2019. Concert at Sea. 29 juni 2019. Votown Festival 2019. 31 augustus 2019. Trotse partner van Guus Meeuwis: Algemene voorwaarden.
Groots Met Een Zachte G.

Contacteer ons