concertagenda antwerpen
Het Bos.
Feest met ijsjes: Dj Katapila Awesome tapes from Africa. Lachfilm in de Bostuin: Seven Chances Buster Keaton. Middagmuziek met ijsjes: ZINO. ZOMERAVOND ATELIER: Decoratie ijsjes bouwen met Kasper De Vos. Lachfilm in de Bostuin 2: One, Two, Three Billy Wilder.
Arenberg Antwerpen Arenberg.
Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Nieuw in Arenberg. What's' going on? La Murga Armada. DEMAKERS: Soe Nsuki. DEMAKERS: Latif Ait. Crash Course Comedy met Nigel Williams. L'Afrique' c'est' chic. OLT Rivierenhof, de hele zomer lang.
concerten.
07.7 17u00 DANSKRIEBELS! OLT Rivierenhof Antwerpen Tickets. Nu het schip van Kapitein Winokio is aangemeerd voor onderhoud, nemen Mevrouw de Poes en Muziekmatroos Petrolium de allerkleinsten mee aan land. Daar stelt Mevrouw de Poes al dansend en zingend al haar dierenvriendjes voor: van de bruine kippen op de boerderij tot de vogels in het bos, ze kent ze allemaal!
Sportpaleis in Antwerpen GraciaLive.
Het zaalplan van het Sportpaleis vindt u hier.: Het adres van het Sportpaleis in Antwerpen is Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen. Tel: 0032 03 400 40 40. Ook voor de evenementen van Gracia Live in het Sportpaleis kunt u tickets bestellen via tele ticket service. Tickets voor concerten in het Sportpaleis kunt u steeds bestellen via Teleticketservice of op 070 345 345 max 030, EUR/min. Het Sportpaleis is nu vooral bekend door grote optredens van artiesten en de Diamond Games. Hieronder vindt u de live concerten en spektakels georganiseerd door Gracia Live en het toekomstige concertagenda van Gracia Live in het Sportpaleis.
Concertseizoen 2015-2016 Cofena.
De solist was door het orkest soms nauwelijks hoorbaar, mogelijk was het de bedoeling van de componist. De ongelooflijke virtuoziteit van de solist; het prachtige samenspel tussen solist, dirigent en orkest. COFENA WENST U EEN GEZOND, VOORSPOEDIG EN MUZIKAAL 2016!
Deze week in Antwerpen WeekUp.
Antwerpen Stad Kerstmarkt Groenplaats, Grote Markt, Suikerrui, Steenplein. do 03 jan. Antwerpen Stad Kerstmarkt Groenplaats, Grote Markt, Suikerrui, Steenplein. De Studio Kerst in de Studio met gloeigoeie kakatrices, oorverbastende muziek en een goddelig programma. Sint-Laurentiuskerk Wandelconcert Het Desguin Kwartet brengt hartveroverende muziek: strijkkwartet van L.
Concerten Trix Antwerpen.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste Trix-updates? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele aankondiging! Stuur me updates over concerten events. Stuur me updates over workshops, cursussen en andere educatie-activiteiten. Hou mij op de hoogte. 2019, Trix Antwerpen.
Kavka, jongerencentrum in Antwerpen. copy. copy. copy. copy.
In Kubrik staan ontmoeting en inspiratie centraal. Professionals uit het jeugdwerk en jonge, creatieve organisaties delen een plaats die niet zomaar een fysieke werkplek is, maar vooral een creatief netwerk en een ruimte vol expertise in het centrum van Antwerpen.
programma DE Studio Kunstencentrum Antwerpen.
Met SNAP XL maakt de jonge choreografe Talitha De Decker een ongegeneerd positieve dansproductie. Daarin boort ze recht naar de kern van haar eigen dansplezier. En dat ontvlamt op de vette beats van 90s-muziek. DE Studio Maarschalk GĂ©rardstraat 4, 2000 Antwerpen tel: 03/260.96.10 1051101021116411810510810897110101108108974698101.

Contacteer ons